welcome to my blog, behave yourself , be nice and i will be nice to. follow me or back to dashboard. gomawo . but please leave your link . can you ? gomawo


i'm a peacemaker
Selasa, 8 Mei 2012 | 8:33 PG | 0 blackmail

Dear blog ,
sungguh aku miss gila-II kat kaw .. ap2 pun after dis da tak boleh nak facebooking , twittering n bloggering ..
so sad :( . on my road , aku punye mid year exam .. hari jumaat aku da start exam , ap pun tak stdy lg nyh .. cm mne la nak cover kan .. hope dpt buad the best laa .. nak say yg aku nyh trsngad laa miss dekat mama aku .. lme kod tak jmpe iye .. miss u so much la mummy !!! aku nak share pasal bnde bru nyh .. aku g tman ibu aku g brzanji .. haha ~ slalu nye owg mude cam aku nyh mlas nak pegi , tp aku nyh plak yg briye .. haha :D
after nyh aku nak register nme la kad makcik yg conduct brzanji tuh .. huhuhu . ble da smpai sne , mak aii lmbap gile nak tnggu bnde tuh abes .. boring pun ad la jgak .. td , aku bce post budak skola aku , iye ckp skola aku HARAM JADAH !! what's going on ? pdhal iye pun study kad stu jgak , pstuh nak ktok2 plak .. lau rse skula tuh tak suit kad iye , lea jlan laa .. g la cri skula laen .. even aku nyh budak bru , tak ad laa aku nak say ap2 psal skula tuh ... at least aku gratefully la jgak coz dpt skula .. lau kad pakistan tuh , lngsong laa .. asyk prang je .. kan !! da cerabih plak ... ngarot plak aku mlm2 bute nyh .. okeehh laa , GTG ,, sleep !! esok skula .. mnanti hari yg mnntu kan future aku .. pray for me yee .. bhaiii 

Older Post | Newer Post

welcome to my blog . Offline .leave your link . if u want me to visit yours ..