welcome to my blog, behave yourself , be nice and i will be nice to. follow me or back to dashboard. gomawo . but please leave your link . can you ? gomawo


hadiah hari persahabatan :)
Jumaat, 18 Mei 2012 | 8:11 PG | 0 blackmail


Assalammualikum :) annyeong .. nak story nyh , smlm kan aku dpt present dari fatin alia .. bngge nye aku !!! haahaa .. senaskhah bku yg pnuh dgn erti sbuah prshbtn .. waahh , sastera nye aku !! mntg-II laa msok skola bru dpt aliran sastera , jwang sakan .. hee :) ap2 pun aku appreaciate laa ap yg die bagi dekat aku .. tp tak sbnyk yg alya nabihah share bnde yg die bagi dekat aku .. hhm , miss kaw alya nabihah ... ble nak jumpe ? miss gilak2 nyh .. ble lagi laa nak share korea dengan die ? die miss aku smpai mra aku tak story psal die if aku post something .. die ckp aku asyk cite psal kwn bru aku je .. aku cite pun , aku engad die .. aku bukan seorang yg lupe kwn laa .. ap2 pun aku mmg rindu laa dekat alya , dham , ieka , n gmai lg la bff aku kad skola lme .. rse cam nak skola sne blek pun ad jgak ... haha .. 

Older Post | Newer Post

welcome to my blog . Offline .leave your link . if u want me to visit yours ..